De ce este lumina atât de importantă pentru eveniment?

Iluminatul este incredibil de important pentru o gamă largă de evenimente, deoarece te poate ajuta să creezi atmosfera perfectă. Și un eveniment major în care acest lucru nu ar putea fi mai adevărat este o nuntă. Indiferent dacă doriți să evocați sentimente de fericire, căldură sau romantism, de exemplu, iluminatul pe care îl alegeți vă poate ajuta să obțineți efectul dorit – indiferent dacă optați pentru o ceremonie sau recepție în interior sau în aer liber.

 

De asemenea, iluminatul poate îmbunătăți decorațiunile locului, pe care probabil le-ați petrecut mult timp și efort!

 

 

Evoca atmosfera potrivită

 

 

Îți dorești ca nunta ta să înfățișeze o anumită atmosferă și să evocă sentimente în oaspeții tăi. Acestea pot varia în funcție de ceea ce se întâmplă în timpul zilei – oaspeții tăi s-ar putea simți încurajați și mutați în timpul ceremoniei și apoi pot avea parte de o atmosferă de petrecere în timpul recepției.

 

Pentru aceasta, puteți avea lumini care schimbă focalizarea sau plasează mai multe lumini, astfel încât doar câteva sunt aprinse în anumite puncte importante. Un exemplu ar fi discursul celui mai bun om. Puteți străluci o lumină asupra lui, întrucât dă unul dintre cele mai importante discursuri ale vieții sale! Oaspeții tăi vor aprecia momentul și modul în care i-a făcut să se simtă.

 

Puteți avea chiar lumini care își schimbă culoarea și, prin urmare, creează diferite dispoziții pe măsură ce seara progresează. Roșiatic pentru o atmosferă romantică, violet pentru dans, de exemplu. În plus, puteți avea un spot pe masa miresei și a mirelui, astfel încât toată lumea să vă poată vedea în orice moment!

 

Deci, nu este doar tipul de iluminat care vă poate afecta nunta. Poziționarea corectă a luminilor este la fel de importantă, deoarece poate sublinia anumite elemente ale ceremoniei sau ale recepției.

Este ușor să spunem că iluminatul este important și ar trebui plasat corect, dar ce înseamnă exact acest lucru la nivel practic?

 

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare este faptul că, dacă doriți ca locul dvs. să arate romantic și aprins cu lumânări, trebuie să aveți grijă să nu-l aveți prea întuneric. Și în timp ce florile ar trebui să pară strălucitoare pe mese, scaunele trebuie să fie întunecate în comparație. De asemenea, doriți ca ringul de dans să fie bine luminat, deoarece acest lucru va determina cum vor arăta fotografiile primului dvs. dans.

 

 

Iluminatul potrivit pentru nuntă poate face pe toată lumea să se simtă ca într-un loc magic! Dacă aveți iluminat slab în locul nunții dvs., riscați să „spălați” tortul de nuntă, florile și alte decorațiuni – opusul dorit.

 

 

Deci, sunt mai mulți factori de luat în considerare, motiv pentru care aveți nevoie de o companie de iluminat care să știe ce să facă! Aici, la PERFECT Event Agency, avem mulți ani de experiență în domeniul iluminatului, astfel încât să vă putem oferi cea mai potrivită lumină a evenimentului dvs.