Show de lumini

🤗Lumina este o parte esențială a proiectării evenimentelor. Nu numai că luminile vă ajută să creați o atmosferă excelentă, ci vă poate ajuta să impresionați fluxul de oaspeți, să evidențiați diferite caracteristici ale locației sau ale decorului și să redați un stil personalizat și unic.

😉Cel mai important, o iluminare bună va contribui ca impresia oaspeților să depășească așteptările!

Show-ul de lumini vă poate ajuta să construiți atmosferă de diferite genuri și să setați tonul de culori pentru eveniment.

 

P.S. Albastru, violet și roșu funcționează bine pentru evenimente de seară sau ceremonii, în timp ce galbenul și albul sunt potrivite pentru întâlniri și conferințe.

Îți dorești un eveniment memorabil? Angajează show-ul de lumini de la “PERFECT Event”

 

Show de lumini profesionale și fum greu pentru nunta dvs. 

Oferim servicii de scenografie, show de lumini care sînt gestionate de regizori de lumini profesioniști pe parcursul întregului eveniment.

În orice regiune cu transport inclus.

Dispunem de seturi de lumini profesionale pentru: nuntă,cumetrie, botez, corporative, aniversări,concerte etc. (inclusiv colaborarea cu persoane juridice).

 

Echipament: 

*Capuri rotative (Moving Heads). 

*SlimPAR pentru ringul de dans și lumini ambientale Led. 

*Mașini pentru fum greu de ultima generație, pe bază de lichid și gheață carbonică. 

*Mașini pentru fum ușor, ceață. 

*Axă cu înălțimea de pînă la 4m, lungime 8m. 

*Program bine pregătit ce conține o gamă largă cu multe stiluri de dans pentru a avea un eveniment distractiv și plin de culoare.

Nu ezitați să ne contactați pentru a concretiza detalii referitor la încadrarea show-ului de lumini în evenimentul dvs!

 

Cele mai frumoase amintiri pe care le puteţi avea în ziua nunţii voastre vor rămâne mereu aproape de suflet cu ajutorul fotografiilor și nu doar. Un set de lumini profesioniste, lumânările, lămpile, etc. întotdeauna vor reda un farmec deosebit evenimentului. 

 

P.S: Sărbătorile pentru copii sunt cu reduceri.

 

Booking: +37368097999, 

 

Oficiul: Str. Decebal 80/1