The memorable birthday

Planificarea unei petreceri și organizarea unui eveniment a devenit o sarcină dificilă pentru oamenii de astăzi. Aceasta se datorează faptului că oamenii sunt ocupați și aleargă în spatele profesiei lor. În programul lor încărcat, cu greu găsesc timp să planifice și să organizeze evenimente precum petreceri de naștere, aniversări, etc. 

 

Sărbătorirea petrecerilor de naștere pentru copiii dvs. este o distracție finală, deoarece părinții, familia și prietenii se bucură împreună și au parte de o perioadă minunată. Organizatorii de evenimente PERFECT Event fac petrecerea mai plăcută pentru gazde, deoarece își asumă responsabilitatea organizării petrecerii de naștere a copilului tău. 

Echipa  noastră organizează petreceri de naștere pentru fiecare buget, pentru copii de fiecare vârstă, cu o garanție că un moment unic nu poate fi plictisitor.

 

Având o experiență vastă în tehnologie, avem un ochi acut să căutăm cele mai noi evoluții și să le infuzăm în petrecerile dvs. pentru a-l face un eveniment de avangardă. Petrecerile de naștere au o importanță deosebită în viața fiecărui copil și promitem să facem petrecerea de naștere a copilului tău distinctivă și de neuitat.

 

Serviciile noastre de planificare a petrecerii de naștere și de organizare a petrecerilor pentru copii oferă o gamă completă de opțiuni. Cum ar fi:

*Coordonarea și alegerea localului potrivit

*Show de lumini

*Alegerea echipei Foto/Video

*Alegerea locației pentru sesiunea foto

*Decizii privint lista de invitați si transmiterea acestora

*Tradițiile evenimentului și cele de familie

*Design tematic

*Candy bar/prăjituri

*Decorațiuni pentru petreceri

*Animatori

*Formație de muzică/Dj

*Catering etc. 

*Coordonarea și alegerea meniului

*Design Tortă etc.

 

 Pentru a obține toate aceste informații mult mai detaliate nu ezitați să ne contactați. Va fi o plăcere pentru noi să ne împărtășiți ideile și sugestiile dvs. Noi vă putem oferi oricare dintre serviciile dorit  de dvs!