Conceptul de „team building” poate fi foarte larg, de la activități specifice în perioade scurte de timp, zile întregi, până la săptămâni organizate de companii, atât în cadrul programului de lucru cât și în afara acesteia.

Vă doreiți să vă distrați si vreți saă o faceți alături de colegii dvs? Team-building-ul este una dintre activitatile cele mai cautate atât de către companiile care vor să își unească echipa. Activitățile de team building sunt o parte necesară a vieții corporative, mai mult, dezvoltarea competențelor oamenilor care depășesc datoria fiecărui angajat este esențială – fără comunicare și colaborare, chiar și cel mai talentat grup de lucrători nu își poate atinge obiectivele.

 

În Republica Moldova activitățile de teambuilding devin tot mai frecvente, aceasta fiind o dificultate majoră pentru conducătorii de companii. Aici te putem ajuta noi, echipa experimentată cu organizatori pricepuți care sunt în căutarea unui obiectiv principal, și anume motivarea personalului și îmbunătățirea mediului de muncă.

 

Iată câteva obiective care îndeplinesc evenimentele echipei noastre:

*Rezolvarea problemelor

*Dezvoltarea abilităților de conducere a angajaților

*Crește-ți influența: cum să faci rețea

*Stabilirea obiectivelor

*Rezolvarea conflictului

*Înțelegerea diversității

 

Dar de ce sunt atât de eficiente evenimentele de team building corporativ? Potrivit orgnizatorilor de la PERFECT Event există o serie de beneficii pe care le pot oferi activitățile de team building:

 

*Își pot ajuta angajații să învețe să lucreze unul cu celălalt în diferite situații;

*Îi încurajează să fie creativi și să-și prezinte abilitățile unice de soluționare a problemelor;

*Ajută la îmbunătățirea productivității, ajutând echipa de a reuni împreună și a găsi modalități mai bune de a comunica.

Un lucru este sigur – dacă sunt executate în mod corespunzător, evenimentele de team building nu numai că pot fi foarte benefice, dar pot fi și incredibil de distractive pentru toți cei implicați.

 

Noi ințelegem importanța unui astfel de eveniment și dorim să vă ajutăm să vă petreceți timpul într-o manieră cât mai plăcută.