Organizarea unei nunți de suflet

Organizarea nunții tale poate fi una dintre cele mai frumoase perioade din viața ta. De asemenea, poate fi una dintre cele mai dificile perioade cu planificarea, jonglarea mai multor întâlniri și alegerea prestatorilor de nuntă. PERFECT Event a creat un planificator de nunți unic doar pentru tine!

Majoritatea tinerilor din Republica Moldova îsi organizează nunta o singură dată în viață. Luînd în considerație experiența mică în acest domeniu, tinerii au nevoie de ajutorul specialiștilor care cunosc toate nuanțele și posedă experiența maximă în petrecerea nunților. Din motiv că nunțile sunt foarte sofisticate, este nevoie de o mulțime de detalii organizatorice.

 

Principalul obiectiv al companiei noastre este serviciul nostru de planificare, proiectare și gestionare a nunților.

Asistăm clienții noștri în crearea de sărbători memorabile, magice, care depășesc așteptările. Abordarea noastră personală asigură că nunțile pe care le planificăm sunt semnificative și reflectă cu adevărat clienții noștri ca persoane, ca cupluri și afirmă ceva despre valorile lor comune și sentimentul de stil. Lucrând exclusiv în sectorul evenimentelor, avem o rețea internațională de furnizori de evenimente excepționale, care îndeplinesc standardele cuantificabile de servicii și prestări. 

Și știm că designul remarcabil este doar jumătate din povestea sărbătorii tale, nuntile minunate sunt despre oameni și lucrăm mereu cu tine și cu trăirea oaspeților.

 

Echipa PERFECT Event vă pune la dispoziție experiența largă și îndelungată c-un număr mare de evenimente deja organizate la cel mai înalt nivel. Suntem o echipă complexă , fiecare membru al echipei îți cunoaște cu exactitate meseria până la cele mai mici detalii. Conform experienței noastre, puteți conta atât în calitatea maximă organizatorică cât și  economia bugetului dorită de dvs.

 

Planificați să participați la un specatacol de nuntă impecabil organizat de PERFECT Event? Daca da, este momentul să ne contactați , să ne împărtășiți ideile pe care le aveți despre nuntă, iar echipa noastră vă pune la dispoziție sugestii corecte, cifre concrete și împreună construim un plan perfect.

 

Serviciile noastre pot acoperi, din punct de vedere logistic si profesional, toate necesitătile ce pot apărea in organizarea nunților:

*Coordonarea cu biserica pentru cunuie

*Alegerea locului/închirierea localului

*Formație de muzică/Dj

*Moderator

*Alegerea echipei Foto/Video

*Show de lumini

*Focuri de artificii

*Selfie box

*Fum greu pentru valsul mirilor

*Imprimarea pozelor instantă

*Dansatori

*Alegerea locației pentru sesiunea foto

*Automobile pentru nuntă

*Decizii privind lista de invitați si transmiterea acestora

*Tradițiile evenimentului și cele de familie

*Design tematic

*Candy bar/prăjituri

*Decorațiuni pentru petreceri

*Meniuri/băuturi

*Catering etc. 

 

Fiecare nuntă necesită idendtificarea și constatarea serviciilor importante pentru organizarea calitativă. Noi dispunem de o gamă largă de servicii și parteneri pentru a veni cu detalii și oferte de orice gen.