Fum Greu pentru valsul mirilor

Fumul greu folosit pentru dansul mirilor ajuta la realizarea unui moment magic care in mod cert va reusi să impresioneze invitatii dumneavoastra. 

De ce sa folosesti fum greu pentru dansul mirilor?

 

Nunta este cel mai frumos si cel mai important eveniment din viata oricarui cuplu. Acest eveniment trebuie sa fie unul memorabil, atat pentru mire si mireasa cat si pentru invitatii acestora, care peste ani, isi vor aminti de acea nunta ca fiind o nunta speciala. 

Daca iti doresti si tu ca atunci cand vei fi mireasa sa dansezi alaturi de alesul inimii deasupra unor nori, intr-o atmosfera de basm, atunci contacteaza-ne

 

Utilizam un concept nou de masina cu functionalitate vasta:

– capacitate mare

– sistem de dozare a fumului

– suprafata mare de acoperire

– posibilitatea de a adauga gheata in timpul dansului pentru o durata de peste 5 min

 

 Valsul mirilor este primul vostru dans in calitate de soț si soție. Este cel mai important moment al unei nunti, de aceea trebuie sa fie un moment special. Cel mai important efect in cadrul organizarii unei nunti de succes este fumul greu cu gheata carbonica. Acest moment magic ramane in amintirile tuturor prezenti, fiind cel mai urmarit si fotografiat moment al nuntii. 

In cazul in care va perminte locatia sa folositi si artificii de interior, impreuna cu fum greu cu gheata carbonica, aceste doua efecte sunt combinatia perfecta pentru dansul mirilor.

 

Fumul Greu este efectul special si unic pentru Primul Dans al Mirilor , deaceia calitatea Fumului Greu – va sugera si calitatea Primului Dans. Efectul obtinut ramane la nivelul solului pentru aproximativ 5 minute dupa care dispare (nu se ridica in sala precum fumul normal creand un efect de ceata). Acesta este inodor si nu lasa reziduuri. 

Se recomanda achizitionarea pachetului ce contine: luminile de scena, fum greu pentru dansul mirilor si desigur artificiile de tip vulcan.

 

De ce sa ne alegi pe noi?

Masinile de Fum Greu sunt mari, avand o capacitate  mare de gheata carbonica , de la care obtinem o cantitate mult mai mare de fum greu !

Avem posibilitatea sa adaptam pachetul de lumini in functie de preferinte.

Luminile sunt programate in functie de specificatiile dumneavoastra.

Folosim lumini bazate pe tehnologie moderna cu led-uri.

Echipamentele sunt noi si performante. 

Avem cea mai minunata echipa pentru ca sintem cei mai buni.

 

Scrie-ne iar noi iti expediem ofertele noastre.

“Your PERFECT Event”