Ce nu știai despre show-ul de lumini?

Ați auzit vreodată termenii de iluminare inteligentă,up lighting, moving heads, scanere sau led? Mulți oameni întâlnesc acești termeni când rezervă show-uri de lumini pentru o petrecere sau eveniment. Știți exact ce sunt și pentru ce plătiți? Până la sfârșitul acestui articol, veți avea un control asupra iluminatului inteligent.

 

Iluminatul poate fi extrem de important pentru evenimentul tău. În funcție de povestea ta, iluminatul poate stabili starea de spirit a temei tale și îi poate motiva pe oaspeți să danseze. Există diferite tipuri de iluminare care pot face acest spectacol de culori magice.

 

Iluminatul inteligent este un termen folosit pentru un tip inovator de lumină de petrecere sau scenă. Mecanismul lor automat permite luminile să se miște și să creeze efecte complicate și colorate. Pentru sărbători, iluminatul inteligent poate crea aranjamente de iluminare de culoarea dorită pentru a se potrivi cu tema dvs. Pentru teatru, pot schimba scena de la lumina zilei la amurg. Capetele și scanerele mobile sunt cele mai moderne tehnologii din spectrul de iluminare inteligentă.

 

Moving heads(Capuri rotative)

 

Corpurile de iluminat inteligente duc iluminatul la nuntă la un nivel cu totul nou, oferind nunții dvs. aspectul și senzația unui club de noapte sau a unui concert. Fiecare caracteristică a efectelor de iluminare (mișcare, modele, viteză, culori etc.) va fi gestionată de către tehnicianul dumneavoastră de iluminat pentru a crea un spectacol luminos orbitor pentru oaspeții dvs. Imaginați-vă capurile rotative cum lovesc brusc și puternic ușile în momentul exact al intrării mirilor!

 

 

Un cap rotativ are capacitatea de a schimba culorile și modelele. Are o gamă largă de opțiuni de mobilitate, cum ar fi circular, pan și înclinare. Noile capete mobile se pot roti între 360 ° și 180 °. Vizual sunt mai interesanți pentru oaspeți și oferă o gamă mai mare de mișcare și lumină decât scanerele.

 

 

Scanere

 

Scanerele au, de asemenea, capacitatea de a schimba culorile și tiparele, dar spre deosebire de capurile rotative, acestea au o mobilitate limitată a capului. În schimb, este prevăzută cu o oglindă mișcătoare care oferă aparatului posibilitatea de a proiecta modele și culori în întreaga încăpere. Există multe dezbateri dacă scanerele sunt mai bune decât mișcarea capetelor sau invers.

 

Scanerele sunt mai rapide decât dispozitivele de mișcare a capului. Cu toate acestea, capetele în mișcare vor capta interesul oaspeților dvs. cu funcția sa de mișcare. Pe piața de astăzi, iluminatul inteligent este fabricat cu tehnologie LED.

 

 

LED

Această nouă tehnologie este rapid adaptată comercial ca o înlocuire a becului tradițional. LED-urile au revoluționat scanerele, capuri rotative și alte dispozitive, deoarece acestea nu necesită timp de răcire (cum ar fi luminile DJ tradiționale) și au un consum de energie foarte mic. Când un DJ spune că are iluminare cu LED, aceasta reprezintă doar „tehnologia” folosită în luminile lor, mai degrabă decât tipul de lumini pe care le folosesc.

Iluminat tradițional

 

Aceste lumini sunt, de obicei, lumini mai vechi care nu au tehnologia pan / tilt pe care o au luminile mai noi. Luminile tradiționale vă vor oferi în continuare o gamă de culori care vor lumina o cameră, dar cu un stil mai vechi de proiecție a fasciculului (mai mult ca o bilă de cristal staționară).

 

 

Uplighting

Vă puteți transforma locul nunții de la obișnuit în extraordinar cu uplighting. Selectați dintre milioane de culori cu tehnologia noastră modernă de iluminare cu LED. Alegeți chihlimbar moale pentru a crea o lumânare moale aprinsă sau pentru a aprinde spațiul în schema de culori a nunții tale. Cu uplights inteligente, puteți chiar să schimbați culoarea uplights pe tot parcursul nunții. Imaginează-ți întregul spațiu estompând încet de la un ton romantic al lumânărilor la o culoare mai vibrantă pe măsură ce petrecerea se ridică.

 

 

Dacă doriți să creați o ambianță elegantă pentru evenimentul dvs. sau dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă impresiona oaspeții și de a stabili starea de spirit pentru dans, atunci folosirea iluminatului inteligent este soluția dvs.

 

“Your PERFECT Event”