Efectul de “Fum Greu ”

Întotdeauna ți-ai dorit ca atunci când vei fi mireasă să dansezi alături de alesul inimii tale deasupra norilor, într-o atmosferă de basm, acum toate acestea sunt posibile utilizând efectele speciale cu fum greu. Gheața carbonică este dioxidului de carbon solid 100% alimentar.

 

Gheața carbonică este folosită pentru efecte speciale, cum ar fi de exemplu efectul de fum greu sau ceață densă in cadrul mai multor evenimente printre care nunți și petreceri private.

 

Efectul de fum greu poate fi creat cu ajutorul unei mașini de fum care funcționează cu gheața carbonică sau utilizând mai multe boluri in care se introduce apă fierbinte, dupa care se adaugă gheață carbonică. In primul caz, se consumă aproximativ 10 kg de gheață carbonică pentru obținerea a 5 minute de fum. Acesta este inodor si nu lasă reziduuri.

 

Fumul obținut cu ajutorul gheții carbonice este mai greu decat aerul, nu se ridica la mai mult de 30-40 cm de sol, nu are miros si nu pătează, iar dupa 4-6 min el dispare. Fumul generat contribuie la crearea unui cadru deosebit pentru primul dans al mirilor, transformand ringul de dans într-un loc de poveste și creând în același timp senzația deosebită de “dans pe nori” sau covor aeros moale ca un anturaj.

 

 

Calitatea Fumului Greu – va sugera și calitatea Primului Dans .

“Your PERFECT Event”