Fotografia de Nuntă

Alegerea fotografului de nunta este o decizie important. Odata ce nunta va trece, vor ramane toate amintirile si momentele cheie ale celei mai frumoase zile din viata dumneavoastra. Cu siguranta va veti gandi ca este foarte dificil sa faceti o alegere, dar cel mai dificil este sa faceti alegerea potrivita. Ghidandu-va doar dupa cateva idei, alegerea vi se va parea mult mai usoara.

 

 

CUM veti face alegerea fotografului de nunta?

Alegerea fotografului potrivit pentru nunta ta!

In cele de mai jos, va sunt prezentate 8 sfaturi și lucruri care trebuie luate în considerare atunci când doriti sa alegeti fotograful de nunta perfect.

 

 

1. STIL

Stilul in alegerea fotografului de nunta

În primul rând, decideți stilul dvs. Puteți răsfoi site-ul nostru și puteți vedea sute de fotografii de nuntă diferite. Dintre acestea, este important să găsiți un stil de fotografie care să se potrivească cu ceea ce doriți, un stil pe care doriți să îl urmeze fotografiile.

 

Studiati in amanunt fiecare tip de fotografie si alegeti ceea ce vă reprezintă. Fie ca este vorba de stilul modern, stilul clasic sau vintage, fie ca este vorba de fotografii urbane, sau de natura, fotografii de la mare sau de la munte, este foarte important să alegeti ce vă place. Un fotograf profesionist oferă o gamă largă de fotografii si este gata să acopere toate stilurile dorite.  Deasemenea, un fotograf profesionist va lucra la fel de bine și cu stilul classic, dar si cu stilul distractiv. Dacă vă doriți fotografii inedite, amuzante, pentru un profesionist, orice este posibil. Eu nu sunt adeptul tiparelor, ci mă mulez pe preferințele clienților!

 

 

2. EXPERIENȚĂ

Experienta este un factor important in alegerea fotografului de nunta

Este posibil ca anumiti fotografi să fi făcut fotografii de ani de zile, dar au început recent să surprindă nunți. Asigurați-vă că au câțiva ani de experienta in cee ace priveste fotografierea nunților. Nuntile sunt foarte diferite de filmările de modă sau fotografiile înscenate, deoarece sunt dinamice, sunt evenimente live. Un fotograf de nuntă experimentat va cunoaște fluxul zilei și va ști unde să fie la momentul potrivit pentru a obține acele fotografii uimitoare.

 

3. TESTIMONIALE

Ce spun alți miri când au fost în punctul de a alege fotograful de nuntă

Dacă au experiență, atunci cu siguranță ar trebui să aibă o mulțime de mărturii și referințe minunate. Cereți să vorbiți cu clienții anteriori, asigurați-vă că sunt mulțumiți de cum a decurs totul și sunt încântați de rezultatul final când au obținut fotografiile.

 

4. CONSISTENȚĂ

Alegerea fotografului de nuntă

Când doriti să alegeți fotograful de nuntă, in primul rând dumneavoastra căutati pe internet detalii despre ceea ce vă poate oferi acesta. Căutați in primul rând fotografiile prezentate, căutați recomandări și căutați informații despre echipa. Dacă aceste curiozități au fost satisfăcute, atunci treceți la următoarea etapă, aceea în care stabiliți o întâlnire. Desigur, un site profesionist vă va acorda încredere, fotografiile multe si frumoase vă vor stârni interesul, dar important este și cine stă în spatele acestui serviciu.

 

Nu este suficient ca în ziua nunții să aveți doar câteva fotografii uimitoare. O munca bine realizată este aceea in care fotografiile sunt artistice, pe placul dumneavoastră și nu in ultimul rând, naturale. Dupa realizarea fotografiilor la cea mai inalta calitate, un fotograf profesionist vă oferă și servicii profi de editare si de realizare a albumelor fotografice. Un fotograf profesionist vă oferă servicii complexe și complete, fară ca dumneavoastra să mai aveți vreo grija in plus!

 

Fotografia de nuntă nu înseamnă doar câteva fotografii minunate. Fotografia de nunta este despre povestea de dragoste a doi oameni, este despre fericire, naturalete si implinire. Un fotograf profesionist va capta toate emoțiile și le va asterne in colaje, realizând povestea dumneavoastră de dragoste. Alegerea fotografului de nuntă poate fi foarte simplă, mai ales dacă fotograful de evenimente ales este pe placul vostru si are vechime în fotografia profesionistă de nuntă.

 

5. LOCATIE

A mai fotografiat în locația aleasă? Acesta poate fi un indicator în alegerea fotografului de nunta

Un fotograf profesionist are un portofoliu larg de evenimente. Acesta, cunoaste majoritatea locatiilor de nunta si va poate oferi informatii complete si importante.

 

Un fotograf profesionist vine in sprijinul dumneavoastra cu idei de amenajare a salii, cu mici sfaturi referitoare la ce meniu ar trebui ales, la ce muzica sa va orientati ca sa sune bine in incapere, la cum se preteaza localul pentru gheata carbonica sau fumul greu, la cum este ringul de dans si cum se pot incadra toate elementele in decor.

6. BACKUP

Copiile de siguranță sunt un alt punct cheie în alegerea fotografului de nuntă

Aceasta se referă la încrederea serviciilor oferite, la încrederea ca materialele foto-video sunt in siguranță, dar și la încredere în fotograf. Trebuie sa stiti care este planul de rezervă a fotografului, trebuie sa stiti ce se va intampla in conditiile in care una din camerele foto/video sufera accidente. Trebuie sa stiti foarte clar anumite aspecte, iar un fotograf profesionist va raspunde la toate intrebarile.

 

Daca raspunsurile nu va lamuresc, daca situatiile acestea nu sunt tinute sub control, atunci ar fi bine sa va indreptati catre un alt fotograf, mai de incredere.

 

 

7. INCREDERE

Increderea este importanta cand doriti sa alegeti un fotograf de nunta

Când întâlniți fotograful, puneți diverse întrebări, menite sa va ajute in luarea deciziei. Te simți în largul lor cu ei? Îți răspund la toate întrebările cu încredere? Asigurați-vă că vă simțiți fericiți lucrând cu ei, simțiți-vă în largul dvs., asigurați-vă că puteți avea încredere în ei pentru a surprinde cea mai frumoasa zi din viața dumneavoastra.

 

Când discutați cu fotograful, doriți ca acestă discutie sa fie una lejera, relaxată. Doriți să discutati cu fotograful, ca si cu un prieten sau cu cineva cunoscut de ani de zile. Dacă vă simțiți relaxați și vă simțiți în largul dumneavoastra, acestea vă vor ajuta pentru fotografii mai bune și mai naturale, vă veți simți mai relaxați în jurul lor atunci când fac fotografii și sunteti mai pregatiti pentru fotografii distractive și creative. In acest sens, cu o colaborare buna, veti putea avea niste fotografii minunate! Nu uitati, increderea este importanta in alegerea fotografului de nunta.

 

 

 

8.  ALEGETI CU INIMA, NU CU RATIUNEA

Pana la urma inima va dicta alegerea fotografului de nunta

Pentru a alege un fotograf de nunta, este mai important sa ganditi cu inima. Trebuie sa înțelegeți si iubiți munca acestuia, iar daca ideile și gândurile dumneavoastra sunt comune, atunci totul e simplu. Știți că faceți o alegere potrivită si sunteți multumiți!