“Perfect EVENT” este partenerul evenimentului Dvs!

Compania PERFECT Event se ocupă cu organizarea complexă a evenimentelor de orice tip: concerte, nunți, botez, festival, corporative,

conferințe, petreceri, prezentări etc.

Suntem o echipă tânără și inovativă, dispunem de serviciile noastre și de parteneri atât in Moldova cât și în România. Suntem flexibili și ne conformăm gusturilor clienților noștri. În industria nunților, căpătând o experiență vastă,ajutăm oamenii să pornească cu dreptul pe drumul care l-au ales: de la “DA!” la “Suntem soț și soție!”.   

 

Punem accent pe calitate, dispunem de o flotă considerabilă de echipamente moderne și profesioniști, care știu cum să-și facă treaba bine. Pe tot parcursul activității noastre, am urmărit criterii înalte în planificarea și organizarea tuturor evenimentelor. Pe parcursul acestui timp am stabilit relații strânse cu star-urile din Moldova, cât  și de peste Prut și Nistru,cu care avem o colaborare permanentă.Ne bucurăm de mulțimea de clienți mulțumiți, care au apreciat munca noastră și cu care colaborăm în continuare la majoritatea evenimentelor.

 

În afară de lucrările de organizare, noi ne ocupăm de asemenea și cu prestarea serviciilor de iluminare a evenimentelor, începând de la schela cu capuri rotative și lumini ambientale, până la cel mai minuțios uplight sau led-uri. Dispunem de o echipă pricepută de regizori atât de sunet cât și de lumini. Ne place să îmbinăm stilul cu performanța. Din acest motiv lucrăm cu brand-uri  profesionale,care corespund tuturor cerințelor și recunoscute la nivel european pentru a oferi serviciile la cel mai înalt nivel, cum ar fi: Beam,Stairville,Varytec,Eurolite,Martin Harman etc. 

La fel, compania noastră oferă cele mai performante mașini de fum greu și ceață pentru evenimentele contractate cu noi.

 

Pentru noi nu există limite sau convenții, nici restricții privind bugetul serviciilor pentru evenimente, totul este transparent și avem pentru ficare beneficiar oferte suficiente pentru a face alegerea potrivită.